Cartierul Hualian situat la coasta de est a Taiwanului este de origine al acestei specialități: Miere neagră. Acesta este produs în principal în timpul lunilor de vară, când frunzele tinere sunt roase de la lăcuste mici, ceea ce duce frunzele pentru a opri creșterea lor și să se îndoaie. În același timp, sucul salivar al cosașii inițiază o reacție cu sucuri de plante, obținându-se un ușor asemănător cu mierea aromă. Un rezultat, care este responsabil pentru numele precum și gustul minunat. O frunză foarte bine lucrat cu lunguiete, frunze maro închis și câteva sfaturi coppercoloured, ușor ondulată. Puternica, Brazen culoare, cupa strălucitoare dezvaluie un parfum, care amintește de Oolong. Notele florale, cu un indiciu de miere și unele arome de malț va răsfăța papilele gustative.
Ingrediente:
Preparare:4-5 lingurițe cu vârf / 1 litru
100° C
3-5 minute