Această specialitate din cultivarea organică provine din provincia de nord
din Chiang Rai. copaci antice înconjoară câmpurile de ceai și precipitațiile constante
precum și temperaturile calde oferă cele mai bune condiții prealabile pentru
cultivarea acestei raritate. Numele Ceaiurile folosite arbust, care dă
ceai special său, un caracter unic, este „Jing Shuan“. Proaspăt jumulite
Frunzele sunt răspândite sub un acoperiș din afară să se usuce și să înceapă să fermenteze
aproximativ 18 ore. Apoi, ceaiul este rulată și fermentat pentru încă 4-5
ore. După uscare, „Hong Cha“ poate demonstra în cele din urmă sa
Forma excepțională: foarte frumos format, lung răsucite și abanos de culoare
frunze. Infuzia are un gust de fructe, buchet caramel cu o ceașcă care
strălucește în chihlimbar tonuri. Foarte aromat cu o dulceață și indicii de subtile
miere pe cerul gurii.
Ingrediente:
Preparare:4-5 lingurițe cu vârf / 1 litru
100° C
3-5 minute