Ambele ingrediente ale acestui ceai, oolong Jinxuan precum frunzele
planta Nuo Mi Chiang (bot. Strobilanthes Nivea Craib) provin de la
regiune muntoasă Chiang Rai în nordul Thailandei. Conform tradiției,
90% din ceai este amestecat cu 10% din plante, în timp ce frunzele de ceai erau
oxidat anterior timp de aproximativ 8 ore. Împreună, ele sunt apoi
fermentate din nou pentru încă 16 ore. Ca rezultat, veți primi un moale placut ceai cu un parfum incomparabil, intens și gustul de rice.Ingredients fierte: fermentat-o jumătate de ceai *, frunze Nuo Mi Chiang * * de la cultivarea organică.
Greutate | 1 kg |
---|---|
Dimensiuni | 50 × 25 × 10 cm |
Cantitate | 1kg |
Câștigă Puncte de Fidelizare cu fiecare comandă trimisă prin site-ul nostru!
Puteți apoi folosi punctele strânse pentru a reduce valoarea comenzilor plasate pe siteul nostru.
*100 puncte = 1 leu | Punctele de fidelizare au o perioadă de valabilitate de 6 luni în care pot fi folosite de la data acumulării lor.
Produse similare
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
(livrare în 10-14 zile)