Termeni si conditii generale de comercializare online a produselor și serviciilor Zen.ro

Ze.ro este denumirea comercială al SC ZEN WELLNESS CENTER SRL, persoană juridică de naționalitate română, având punct de lucru în Slatina, Str. Dinu Lipatti nr 7, Jud. Olt cu număr de ordine în Registrul Comerțului J28/79/2019, cod unic de înregistrare fiscală 40423875 (în continuare “Zen.ro” sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Conditii de comercializare online a Cardurilor Cadou

Următorii termeni au următoarele înțelesuri:
Gift Card / E-Voucher – este un document care atestă plata unor servicii în cadrul Zen.ro. Serviciile sunt predefinite, menționate în voucher și sunt valabile 6 luni de la data achizitionarii. In cazul in care intervalul de timp expira, serviciul nu se poate rambursa. Valoarea cardului cadou nu poate fi preschimbata in bani.
Cardurile cadou sunt transmisibile și permit personalizarea lor cu numele persoanei care va beneficia de serviciile achiziționate.
După achiziționarea prin plata online a cardurilor cadou, beneficiarul poate descărca imprimatele din contul înregistrat pe site din secțiunea „vouchere” sau prin email la o adresă pe care o va comunica in momentul achiziționarii cardului.
Clientul are dreptul să notifice în scris Zen.ro că renunță la cumpărare, fără penalități și fară invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la plata cardului cadou, dată care este considerată a fi data de activare a cardului cadou, în cazul în care clientul nu a utilizat serviciile comercializate.
În cazul în care clientul a utilizat serviciile comercializate la distanță, adică a beneficiat de facilitățile oferite de Zen.ro, acesta va achita serviciile consumate la tarifele de listă disponibile atât pe site cât și în interiorul Zen.ro.
După expirarea perioadei de 14 zile de la momentul plății / data activarii cardului cadou, clientul nu mai are posibilitatea să renunte la serviciile achitate.

Rezervare cu Voucher/Gift Card  Anularea sau modificarea rezervarii facute cu Voucher/Gift Card sa va face cu minim 24 ore inainte, in caz contrar Voucherul/Gift Card devine invalid.

Modalitatatea de achiziționare a cardurilor cadou
Canalele prin care se pot achiziona si metodele de plata a cardurilor cadou:
La receptia Zen.ro, programul de functionare al receptiei este 09:00 – 22:00. Plata poate sa fie facută numerar sau prin card bancar. Se emite pe loc bonul fiscal, factura si voucher-ul cadou. Daca beneficiarul nu este acelasi cu persoana care a platit, sunt necesare urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa email, nr. telefon.
Direct de pe siteul www.zen.ro completând formularul online de cumpărare și efectuând plata prin platforma MobilPay. Iar cardul cadou va fi trimis in format electronic în contul de vouchere de unde se poate descărca și printa.