De asemenea, numit “Tua Chua-Lai Chau” în vietnameză. Frunzele acestei raritate
provin din vechile „Tuyet San“ copaci de ceai, care cresc de până la 10 metri
înălțimea în lanțurile muntoase din Vietnam de Nord, la o altitudine de aproximativ
1.500 de metri. Vârfurile de munte sunt acoperite în nori groși aproape
pe tot parcursul anului. Aceste condiții ideale de creștere, practic, garantează o
constantă, foarte înaltă calitate. Acest ceai captiveaza cu un fum-verde,
frumos ondulată frunze. Frunza de culoare verde-oliv preparată dezvăluie atentă
prelucrarea frunzei întregi, iar cupa de culoare aurie are un plin,
gust ușor dulce, cu o proaspătă, notă-ierboasă. Un clasic, minunat,
ceai gentleman.
Ingrediente:
Preparare:4-5 lingurițe cu vârf / 1 litru
75° – 80° C
2-3 minute