Acest ceai verde japonez, care este produs în condiții speciale, este
cultivate în principal în districtul Shizuoka, în apropiere de orașul Osaka. „Gaba“
mijloace gamma aminoacizi și „lung“ este preluată din „Oolong“. Originea
acest ceai se află în „Institutul Național de Cercetare de ceai“, în cazul în care un proiect a fost
creat pentru a afla dacă ceaiul ar putea fi păstrate pentru o perioadă mai lungă.
Azotul a fost astfel adăugat la un ceai produs în mod tradițional, în stare proaspătă, care era
apoi depozitate în saci de 14 până la 15 ore. Produsul care a fost atins un
mult mai mare „Gaba“ conținut decât Sencha convenționale nu. Canatul este
dur, deschis și ușor lucrat, prezintă o infuzie alămiu cu o moale,
buchet astringent si ecouri untoase subtile.
Ingrediente:
Preparare:4-5 lingurițe cu vârf / 1 litru
75° – 80° C
1-3 minute