Înțepăturilor de urzica in sine este doar o varietate de plantă, care este numit în mod colectiv „urzica“. In Europa, aproximativ 45 de soiuri ale acestei plante pot fi găsite. Diferitele tipuri cresc între 10 și 250 cm înălțime. flori lor foarte mici și de multe ori nerecunoscute sunt adesea palide-alb. Apropo, nu numai insecte mici zbura pe flori în umbră, dar, de asemenea, o mulțime de diferite tipuri de fluturi folosesc urzica ca hrană pentru plante, atunci când acestea sunt încă omizi. Ființa umană, cu toate acestea, îi place mai tineri impusca mai bine și le utilizează, în funcție de vârstă și de prospețime, pentru salate, spanac sau chiar pentru brânză delicioasă. O înŃeparea proaspăt preparată ceai urzica poate fi descrisă ca de obicei, pe bază de plante, cu o ușoară nuanță de spanac.
Ingrediente:
typically herbal
Preparare:3-4 heaped tblsp./1 litre
100° C
10 minute